Vergelijk eenvoudig uw inboedelverzekering!

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal inboedelverzekeringen die wij voor u vergelijken

Aantal inboedelverzekeringen na uw selectie

Doordat wij onze spullen gefaseerd aankopen, zijn we ons er vaak niet van bewust wat de waarde is van alle spullen die we in ons huis hebben staan. Ga maar eens na welke meubels, apparaten, kleding, etc u in uw huis heeft verzameld. Om het dan nog niet eens over de waarde van uw sieraden, kunst, antiek en muziekinstrumenten te hebben. Daar dient u namelijk in veel gevallen, naast uw inboedelverzekering,  nog een kostbaarhedenverzekering voor af te sluiten.

Met een goede inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw inboedel door bijvoorbeeld brand, water en inbraak. Maar vergeet niet elk jaar opnieuw kritisch naar de waarde van de inboedel te kijken, want voor u het weet bent u onderverzekerd.

Zodra de waarde van uw inboedel hoger is dan de verzekerde waarde, die vermeld staat op uw polis, is er sprake van onderverzekering. Mocht er zich een situatie voordoen, waarbij u aanspraak wilt maken op uw verzekering, keert de verzekeraar niet de volledige schade uit. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u elk jaar de inboedelwaardemeter invult. Hierdoor heeft u een goed beeld van de totale waarde van uw huisraad en kunt u nagaan of de dekking van uw verzekering nog actueel en juist is.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450