Vergelijk eenvoudig uw inboedelverzekering!

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal inboedelverzekeringen die wij voor u vergelijken

Aantal inboedelverzekeringen na uw selectie

Een inboedelverzekering is een verzekering waarmee u eventuele schade aan de inboedel van uw huis kunt afdekken. Denk hierbij aan schade door brand, inbraak, waterschade en vandalisme. Mocht zich een situatie voordoen waarbij er schade is ontstaan aan uw inboedel, wilt u natuurlijk wel aanspraak kunnen maken op deze verzekering. Allereerst moet de schade gemeld worden. Toch blijkt het in de praktijk vaak lastig om de beschadigde inboedel goed te beschrijven. Elektrische apparatuur is er vaak in veel verschillende uitvoeringen. Ga na een brand maar eens bewijzen welke televisie je precies had staan. Om die reden is het erg belangrijk om op regelmatige basis uw inboedel goed vast te leggen. Hiermee voorkomt u lastige situaties achteraf. Het meest belangrijk is het bewaren van bonnetjes en facturen. Naast dat u de originelen bewaart, is het ook verstandig ze in te scannen en online op te slaan. Wel zo handig in geval van een brand! Ook biedt het zekerheid bij het vervagen van bonnen. Foto’s en video’s kunnen dienen als aanvullend bewijsmateriaal bij het melden van een schade. Vergeet ook niet eens in de zoveel tijd de waarde van uw inboedel na te gaan. Erg belangrijk als u niet onderverzekerd wilt zijn.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450