Vergelijk eenvoudig uw inboedelverzekering!

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal inboedelverzekeringen die wij voor u vergelijken

Aantal inboedelverzekeringen na uw selectie

Tegenwoordig vind je in de meeste huizen wel een mooie grote TV, een tablet en smartphone. Wist je dat inmiddels al meer dan de helft van alle Nederlanders een tablet heeft? Je begrijpt dat inbrekers erg blij zijn met deze ontwikkeling. Vooral tweeverdieners in Vinexwijken lijken een gewilde prooi. Dit blijkt wel uit het feit dat, ondanks dat de in Nederland dalen, de inbraken in Vinexwijken juist toenemen.

In Vinexwijken wonen voornamelijk tweeverdieners. Doordat tweeverdieners beiden werken, hebben ze maandelijks vaak ook een hoger bedrag te besteden. En natuurlijk geven ze dit graag uit aan gadgets en duurdere elektronische apparaten. Doordat zij beiden werken is er overdag zelden iemand thuis. Ook de wijk is overdag rustig doordat veel mensen van huis zijn. Brand wordt hierdoor vaak pas in een later stadium ontdekt. Dit betekent dat de brand in veel gevallen al wat langer heeft kunnen woeden en dus meer schade in de woning aan heeft kunnen richten.

Hieronder 8 tips om uzelf beter de beschermen tegen brand en inbraak:

  1. Zet lampen overdag uit als deze niet nodig zijn. Het verhoogd brandgevaar. Daarnaast is het ook nog eens slecht voor het milieu.
  2. Laat niet de hele dag de televisie aan staan en schakel zoveel mogelijk apparaten uit.
  3. Houd brandbare stoffen/materialen uit de buurt van lampen of andere warmtebronnen.
  4. Romantisch de kaarsjes aan in de slaapkamer of langs het bad is leuk. Maar zorg ervoor dat je ze uitblaast, voordat je je ogen sluit.
  5. Hoe vaak ziet u niet waardevolle spullen in zicht liggen als u een woonhuis passeert. Ruim bij u thuis deze spullen op en zorg dat ze niet steeds in het zicht liggen.
  6. Ruim de ladder of krukjes in uw tuin ook op, als u deze niet gebruikt. Ze zijn erg handig voor inbrekers. U maakt het ze op deze manier wel heel erg makkelijk!
  7. Zorg voor kwalitatief goed hang- en sluitwerk op uw ramen en deuren.
  8. Deel niet al je vakanties en dagjes of avondjes uit op Social Media. Inbrekers lezen maar al te graag met u mee!

Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450