Vergelijk eenvoudig uw inboedelverzekering!

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal inboedelverzekeringen die wij voor u vergelijken

Aantal inboedelverzekeringen na uw selectie

Oh nee, je fiets is gestolen! Wat nu? Eerst maar eens aangifte doen bij de politie. Heb je een fietsverzekering afgesloten, dan is er niet zoveel aan de hand. Veel mensen weten dit niet, maar heb je geen fietsverzekering

afgesloten, dan kan wellicht je inboedelverzekering uitkomst bieden.

Is je fiets uit de schuur gestolen?
In dit geval is de kans groot dat de fiets door je inboedelverzekering wordt gedekt. Doordat veel inboedelverzekeringen de diefstal door een zogeheten insluiper vergoeden, hoeft er niet perse braakschade te zijn. Wel is het belangrijk dat je aan kunt tonen dat de fiets op slot stond ten tijde van de diefstal.

Is je fiets uit een gezamenlijke stalling of berging gestolen?
Ook in dit geval bieden veel inboedelverzekeraars wel dekking. Vaak is het in deze situatie belangrijk dat er wel zichtbare braakschade is. En ook hier moet je aan kunnen tonen dat je fiets op slot stond.

Is je fiets op straat gestolen?
Mocht je fiets op straat zijn weggenomen, dan valt dit helaas niet onder de dekking van je inboedelverzekering. Wil je dat je fiets ook buiten op straat verzekerd is, dan is het raadzaam een fietsverzekering af te sluiten.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450