Vergelijk eenvoudig uw inboedelverzekering!

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal inboedelverzekeringen die wij voor u vergelijken

Aantal inboedelverzekeringen na uw selectie

Nagenoeg elke Nederlander heeft een inboedelverzekering. Met deze verzekering is men gedekt bij bijvoorbeeld een inbraak of waterschade. Maar hoe zit het eigenlijk met de laptop of camera die we regelmatig mee op pad nemen?

Steeds meer inboedelverzekeringen ontwikkelen zich tot eigendomsverzekeringen. Dit houdt in dat niet alleen diefstal van spullen binnenshuis gedekt is, maar ook als je deze spullen buitenshuis mee neemt. Deze buitenshuisdekking zit bij sommige verzekeraars in de inboedelverzekering, maar wordt  in veel gevallen ook als aanvullende dekking aangeboden.

 

Mocht je spullen verliezen of ze worden gestolen, wordt dit vaak gedekt door de reisverzekering. Helaas is het alleen wel zo dat dit alleen geldt als je echt op vakantie bent in Nederland. In de meeste gevallen wordt alleen de dagwaarde vergoed, waardoor je er niet heel gemakkelijk een nieuwe voor terug kunt kopen. Voor mensen die vaak dure artikelen mee uit huis nemen, kan een inboedelverzekering met goede buitenshuisdekking uitkomst bieden. Check alleen wel of je alleen binnen Nederland dekking hebt, of dat de dekking voor heel de wereld geldt. Ook is bij een aantal verzekeraars diefstal wel, maar verlies niet gedekt. Het is dus belangrijk om de polisvoorwaarden er goed op na te lezen, om teleurstelling achteraf te voorkomen.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450