Vergelijk eenvoudig uw inboedelverzekering!

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal inboedelverzekeringen die wij voor u vergelijken

Aantal inboedelverzekeringen na uw selectie

De eerste herfststorm met hevige regen is alweer achter de rug. Vroeg u zich ook af of u wel goed verzekerd bent, toen u de beelden op televisie zag van weggewaaide dakpannen en ondergelopen straten?

In de polisvoorwaarden van vrijwel alle inboedelverzekeringen staat dat de verzekering dekking biedt bij schade die is veroorzaakt door storm. Belangrijk hierbij is wel dat de storm minimaal een windkracht van 7 moet hebben gehad. De windkracht wordt continu gemeten door het KNMI. Als er sprake is van een zeer plaatselijke storm, waarbij het KNMI de windkracht niet goed heeft kunnen meten, dient de stormschade die anderen in de directe omgeving (binnen een straal van 10 kilometer) hebben opgelopen als bewijs.

De meeste inboedelverzekeringen bieden naast dekking bij directe schade aan de inboedel  ook dekking bij indirecte stormschade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade door een afgewaaide dakpan van de buurman. Loop wel altijd even de polisvoorwaarden na of deze dekking in uw verzekering is opgenomen.

Mocht je te maken krijgen met stormschade aan de inboedel, zorg er dan voor dat u deze schade direct meldt bij uw verzekeraar. Vaak kan dit via een speciale alarmservice die 24 uur per dag bereikbaar is. Zorg ook dat u voldoende duidelijke foto’s maakt. Deze foto’s dienen namelijk als bewijs van de opgelopen schade.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450