Vergelijk eenvoudig uw inboedelverzekering!

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal inboedelverzekeringen die wij voor u vergelijken

Aantal inboedelverzekeringen na uw selectie

Helaas komt het maar al te vaak voor, u komt tot de ontdekking dat er is ingebroken in uw woning. Helaas zult u de gestolen goederen hoogstwaarschijnlijk nooit meer terugzien. De verzekeraar zal enkel de financiële waarde voor u vergoeden. Voorkomen is in dit geval dus beter dan genezen. Hieronder 8 tips van de politie om een inbraak te voorkomen:

  1. Een schuifpui is inbraakgevoelig. Zorg voor een speciaal geschikt slot.
  2. Veel mensen ‘verstoppen’ nog steeds een sleutel bij de voordeur. Helaas zijn plaatsen als onder de deurmat of bloempot niet zo geheim meer.
  3. Hang geen adreslabel aan uw sleutel(bos).
  4. Zorg dat u geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
  5. Waardevolle sieraden en papieren dienen goed opgeborgen te worden. Het is nog beter om hiervoor een bankkluisje te huren.
  6. Een huis dat buiten goed verlicht is, is minder aantrekkelijk voor inbrekers. Zorg dus voor voldoende verlichting aan de buitenkant van uw woning.
  7. Zorg dat er geen ladders, krukjes, containers of andere handige hulpmiddelen bij uw woning staan, waardoor de inbreker nog makkelijker uw huis binnen kan komen.

Mocht u op vakantie gaan, breng dan uw buren op de hoogte. Zij kunnen een extra oogje in het zeil houden. Ook kunt u hen of een vriend of familielid vragen ervoor te zorgen dat het huis er niet verlaten uitziet. Manieren om dit te bewerkstelligen zijn het aanbrengen van timers op uw lampen, het openen en sluiten van gordijnen en zonwering, het verwijderen van de post, zodat dit niet uit de brievenbus steekt of blijft liggen op de deurmat


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450