Vergelijk eenvoudig uw inboedelverzekering!

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal inboedelverzekeringen die wij voor u vergelijken

Aantal inboedelverzekeringen na uw selectie

Yes! Oudejaarsavond komt weer dichterbij en natuurlijk gaan we weer knallend het nieuwe jaar in! Maar wist u dat er jaarlijks in Nederland voor zo’n 10 miljoen euro aan schade wordt veroorzaakt door vuurwerk? Verzekeraars zijn erg druk rond de jaarwisseling door de vele schadeclaims die worden ingediend. Soms wordt vuurwerkschade gedekt door de auto-, opstal-, of inboedelverzekering, maar helaas niet in alle gevallen.

Steekt iemand dichtbij uw geparkeerde auto een rotje af, belandt deze op uw motorkap en heeft u schade, dan wordt dit niet in alle gevallen vergoed. De WA-autoverzekering dekt dit in ieder geval niet. Bij een beperkt casco autoverzekering maakt u al een iets grotere kans. Maar alleen bij een all-risk autoverzekering wordt de meeste schade wel vergoed. Lees voor de zekerheid altijd de polisvoorwaarden, voordat u de verzekering daadwerkelijk afsluit.

De opstalverzekering dekt eventuele brandschade aan de buitenkant van uw huis. Voor ruiten moet vaak een aanvullende glasverzekering worden afgesloten. Check ook hier de polis, want schades die lijken op brandschade maar dit niet zijn, zoals door ontploffend, smeltend of schroeiend vuurwerk zijn ook hier niet altijd gedekt.

Dan hebben we nog de inboedelverzekering. Deze vergoedt onder andere brandschade in huis. Onder deze verzekering kan ook bijvoorbeeld uw kleding vallen. Mocht u schade hebben die u had kunnen voorkomen, wordt deze in veel gevallen niet vergoed. Als er roekeloos gedrag van anderen in het spel is, wordt er vaak een aangifte bij de politie verlangd.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450